fbpx

MDAmaGFzaD0wOTAwZTM5NWMxMmEwNjJiNTVhNmYyN2VlZmJiZWVjMg==.thumb.jpg

Un tânăr din Târgu Jiu s-a filmat, recent, în timp ce conduce. Cu o mână ţine volanul, iar în cealaltă... o sticlă de bere din care ia câte o înghiţitură, gesturi care i-ar putea fi fatale într-o clipă de neatenţie. În încercarea de a stopa astfel de comportamente, Poliţia Rutieră şi Compania de Drumuri au demarat o campanie de conştientizare.

Imaginile revoltătoare de mai jos, filmate toamna aceasta pe o şosea din Târgu Jiu şi transmise în direct pe Facebook au devenit virale, dar nu-i vor aduce nici măcar o amendă protagonistului. Deşi riscul să producă o tragedie e uriaş, poliţiştii nu-l pot sancţiona, pentru că nu l-au prins în fapt.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Zilnic, 7 din 10 români îşi pun viaţa în pericol folosind telefonul în timp ce conduc.

În încercarea de a stopa astfel de comportamente, Poliţia Rutieră şi Compania de Drumuri au demarat o campanie de conştientizare.

cGcmdz04MDAmaGFzaD0xYmZmZTBhYzBjNTA2ZTA3ZWNhOGM4NGZlYjRiOTc2OQ==.thumb.jpg

Un reprezentant de la Drumuri explică ce se vede într-un panou al campaniei: „Moartea” reacţionează cu o inimioară la acest live pe care îl face. Doi prieteni, inconştienţi ca şi el, îl încurajează: Dă-i viteză! Forţă! Iar „Moartea” vine cu întrebarea: Mai stai în live? Întreb pentru mine!

Miruna Prejbeanu - purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj: „Este un demers pentru viaţă şi pentru conştientizarea şi responsabilizarea participanţilor la trafic pentru a-şi da seama că viaţa este mai importantă decât o convorbire pe telefonul mobil”.

Citește continuarea pe digi24.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg