img (2).jpg

O nouă tragedie rutieră s-a produs, noaptea trecută, pe DN 2, în localitatea Dumbrăveni din Vrancea.

Șoferul unui autoturism condus cu 160 de km la oră a pierdut controlul volanului într-o curbă, iar mașina s-a izbit de gardul unei case de pe marginea drumului.

Impactul a fost atât de violent, încât șoferul și pasagerul din dreapta, o tânără de 21 de ani, au rămas încarcerați. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Șoferul a fost transportat în stare gravă la spitalul din Focșani, dar pentru tânără nu s-a mai putut face nimic.

Tatiana urma să devină asistentă medicală anul acesta.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Sâmbătă, 19 Ianuarie 2019
  • De Roxana Tănase

Accident în Câmpina. Două autoturisme implicate

Accidentul rutier s-a produs sâmbătă, în jurul orei 13.00, pe Bulevardul Carol I, din Câmpina, după ce două autoturisme au intrat în coliziune. O persoană a sunat la 112 și a anunțat evenimentul...

Auto-moto
  • Sâmbătă, 19 Ianuarie 2019
  • De Mihai Popescu

Accident pe DJ 230. O mașină a ieșit în decor

Accident, sâmbătă dimineață, pe D.J.230 la Cerașu, Prahova. Din primele informații, un șofer a pierdut controlul volanului și a derapat. Mașina a ajuns în decor, iar o persoană acuză dureri....

Național
  • Sâmbătă, 19 Ianuarie 2019
  • De Mihai Popescu

Cutremur sâmbătă dimineața în Vrancea

Sâmbătă dimineață, la ora 3:00:09 s-a prdus un cutremur în zona seismică Vrancea. Seismul a fost localizat în județul Vrancea, la o adâncime de 133 km și a avut o magnitudine de 3,3 grade. Acesta este...