fbpx

Harley-Davidson.jpg

Harley Davidson mai are puțin și lansează prima motocicletă electrică din lume. Aceasta va fi intitulată LiveWire și ar trebui să se lanseze în prima parte a anului viitor.

Detalii legate de disponibilitate și preț vor fi anunțate în ianuarie 2019. Tot atunci, te vei putea arunca la o precomandă.

În orice caz, după aproape patru ani investiți în cercetare și dezvoltare, oficialii Harley Davidson au adus noul bolid în forma finală la târgul internațional de motociclete EICMA de la Milano. În acel context, au făcut publice și câteva particularități al modelului. Din păcate, partea de autonomie care este cea mai importantă nu se cunoaște momentan.

Harley Davidson LiveWire va include șapte moduri de manevrare prin intermediul unui sistem de tracțiune electric și a unor suspensii Showa. Trei din șapte sunt programabile sau personalizabile de către proprietar. 

Citește continuarea pe Playtech.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg