Harley-Davidson.jpg

Harley Davidson mai are puțin și lansează prima motocicletă electrică din lume. Aceasta va fi intitulată LiveWire și ar trebui să se lanseze în prima parte a anului viitor.

Detalii legate de disponibilitate și preț vor fi anunțate în ianuarie 2019. Tot atunci, te vei putea arunca la o precomandă.

În orice caz, după aproape patru ani investiți în cercetare și dezvoltare, oficialii Harley Davidson au adus noul bolid în forma finală la târgul internațional de motociclete EICMA de la Milano. În acel context, au făcut publice și câteva particularități al modelului. Din păcate, partea de autonomie care este cea mai importantă nu se cunoaște momentan.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Harley Davidson LiveWire va include șapte moduri de manevrare prin intermediul unui sistem de tracțiune electric și a unor suspensii Showa. Trei din șapte sunt programabile sau personalizabile de către proprietar. 

Citește continuarea pe Playtech.ro

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.