fto-ilustratie-accident-padina.jpg

Un nou accident rutier îngroașă procentele unei statistici care ar trebui să dea de gândit nu doar autorităților și șoferilor, ci și ploieștenilor care de ani de zile sunt ignorați, mințiți și amânați cu promisiuni care, deși ar putea fi onorate, parcă sunt imposibil de bifat pe lunga listă de dorințe vrută a fi îndeplinite de către mai marii orașului. 

Vineri după amiază în jurul orei 14,15 un nou accident în care au fost implicate două autovehicule s-a produs la ”vestita” intersecție Padina cu Domnișori din cartierul ploieștean 9 Mai. Din fericire, ca și în multe alte cazuri până acum, coliziunea nu s-a soldat cu victime, însă una dintre mașinile implicate s-a răsturnat pe carosabil. 

În accidentul rutier produs la finalul acestei săptămâni în zona de Vest a Ploieștiului a fost implicat un microbuz, care din fericire era gol. Acesta este și autovehiculul care s-a și răsturnat în urma impactului produs, ca în 90% din cazuri, pe fondul neacordării de prioritate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ca de obicei la fața locului s-au deplasat echipaje de la Rutieră și ale Serviciului de Ambulanță Județean Prahova, iar zona a fost blocată pentru câteva zeci de minute bune. 

Pe această cale dorim să tragem din nou un semnal de alarmă cu privire la riscul la care sunt expuși atât șoferii, dar și pietonii din cauza lipsei de reacție a Poliției Rutiere, dar și administrației locale cu privire la frecvența accidentelor rutiere din această zonă. 

Mulțumim pe această cale cititorilor care ne trimit frecvent imagini de la evenimentele la care sunt martori. Fotografii puse la dispoziție de cititori fideli ai cotidianului nostru:

front.jpg

02cd1cfe-174e-4893-8045-0a74faa2d4b0.jpg

c6276325-57e3-4e0a-ba23-03db4f81ead4.jpg

5d4b4ef0-aa3c-49b9-980d-f254786e5349.jpg

33486046-33f3-4614-890c-ff59c8f92b12.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.