fbpx

a6-6.jpg

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme s-a produs vineri în jurul prânzului pe DN 1 - Centura de Vest a Ploieștiului, la intersecția cu drumul județean spre localitatea Buda. În urma coliziunii o persoană a fost rănită.

Potrivit IJP Prahova, accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate, șoferul unui autoturism care venea dinspre Ploiești, nu s-a asigurat la momentul pătrunderii în intersecție și a fost acroșat de un autoturism care circula regulamentar pe banda I, către Brașov. 

În urma impactului, unul dintre șoferi a fost rănit și transportat la spital. Pe durata efectuării cercetării la fața locului, traficul rutier spre Brașov a fost restricționat. Accidentul s-a produs la ora 11.00.

Precizăm că intersecția Buda-Ploiești și-a câștigat renumele negativ de „intersecția morții” din cauza numărului mare de accidente rutiere care se produc din cauza slabei semnalizări, a neatenției șoferilor și a lipsei de viziune în ceea ce privește specificul zonei și intersecției. 

Un simplu sens giratoriu ar fi salvat până acum zeci de vieți.

foto ilustrativ 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg