a6-6.jpg

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme s-a produs vineri în jurul prânzului pe DN 1 - Centura de Vest a Ploieștiului, la intersecția cu drumul județean spre localitatea Buda. În urma coliziunii o persoană a fost rănită.

Potrivit IJP Prahova, accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate, șoferul unui autoturism care venea dinspre Ploiești, nu s-a asigurat la momentul pătrunderii în intersecție și a fost acroșat de un autoturism care circula regulamentar pe banda I, către Brașov. 

În urma impactului, unul dintre șoferi a fost rănit și transportat la spital. Pe durata efectuării cercetării la fața locului, traficul rutier spre Brașov a fost restricționat. Accidentul s-a produs la ora 11.00.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Precizăm că intersecția Buda-Ploiești și-a câștigat renumele negativ de „intersecția morții” din cauza numărului mare de accidente rutiere care se produc din cauza slabei semnalizări, a neatenției șoferilor și a lipsei de viziune în ceea ce privește specificul zonei și intersecției. 

Un simplu sens giratoriu ar fi salvat până acum zeci de vieți.

foto ilustrativ 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.