fbpx

a6-6.jpg

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme s-a produs vineri în jurul prânzului pe DN 1 - Centura de Vest a Ploieștiului, la intersecția cu drumul județean spre localitatea Buda. În urma coliziunii o persoană a fost rănită.

Potrivit IJP Prahova, accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate, șoferul unui autoturism care venea dinspre Ploiești, nu s-a asigurat la momentul pătrunderii în intersecție și a fost acroșat de un autoturism care circula regulamentar pe banda I, către Brașov. 

În urma impactului, unul dintre șoferi a fost rănit și transportat la spital. Pe durata efectuării cercetării la fața locului, traficul rutier spre Brașov a fost restricționat. Accidentul s-a produs la ora 11.00.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Precizăm că intersecția Buda-Ploiești și-a câștigat renumele negativ de „intersecția morții” din cauza numărului mare de accidente rutiere care se produc din cauza slabei semnalizări, a neatenției șoferilor și a lipsei de viziune în ceea ce privește specificul zonei și intersecției. 

Un simplu sens giratoriu ar fi salvat până acum zeci de vieți.

foto ilustrativ 

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook