Scandalul-Volkswagen-1170x644.jpg

Volkswagen se străduiește să lase în urmă problemele Dieselgate iar acum anunță că pregătește un competitor direct pentru Tesla.

VW are de gând să lanseze o mașină complet electrică pe care să o cumperi cu doar 23.000 de dolari. Asta înseamnă că mașina ar fi mai ieftină cu 12.000 de dolari decât Tesla Model 3.

Producătorul vrea să transforme trei fabrici din Germania pentru a produce platforma MEB (modular electric drive matrix). Aceasta e folosită pentru a dezvolta familia de vehicule electrice I.D.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Compania are de gând să vândă 10 milioane de astfel de vehicule în ”primul val”. I.D. Aero, un sedan de dimensiuni medii, are o țintă de producție de 100.000 de bucăți. Primul vehicul din seria I.D. ar trebui să fie lansat în 2020.

Sursa: Playtech.ro

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.