scoala.jpg

Un instructor auto din Bucureşti a fost filmat de un alt şofer în timp ce ar fi condus maşina şcolii de şoferi de pe scaunul din dreapta, fără ca la volan să fie vreun cursant.

Instructorul pare că se foloseşte de pedalele de dublă comandă aflate pe partea sa şi ţine cu o mână de volan, spre stupefacţia celor aflaţi în trafic.

VIDEO Digi 24

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Gheorghe Harabagiu, reprezentantul şcolii de şoferi la care este angajat instructorul, spune că bărbatul filmat în trafic, care are peste 30 de ani de experiență, își va pierde locul de muncă.

„M-am uitat de vreo 20 de ori la acest filmuleț, sperând că la volan e cineva. Din păcate nu am văzut pe nimeni. Instructorul, care e angajat cu contract de muncă la noi de pe data de 1 septembrie, nu am reușit să iau legătura, având telefonul închis”, a spus el.

Citește continuarea pe digi24.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.