Instructor auto, filmat în trafic când conduce mașina de școală de pe scaunul pasagerului. VIDEO

0
scoala.jpg

scoala.jpg

Un instructor auto din Bucureşti a fost filmat de un alt şofer în timp ce ar fi condus maşina şcolii de şoferi de pe scaunul din dreapta, fără ca la volan să fie vreun cursant.

Instructorul pare că se foloseşte de pedalele de dublă comandă aflate pe partea sa şi ţine cu o mână de volan, spre stupefacţia celor aflaţi în trafic.

VIDEO Digi 24

Gheorghe Harabagiu, reprezentantul şcolii de şoferi la care este angajat instructorul, spune că bărbatul filmat în trafic, care are peste 30 de ani de experiență, își va pierde locul de muncă.

„M-am uitat de vreo 20 de ori la acest filmuleț, sperând că la volan e cineva. Din păcate nu am văzut pe nimeni. Instructorul, care e angajat cu contract de muncă la noi de pe data de 1 septembrie, nu am reușit să iau legătura, având telefonul închis”, a spus el.

Citește continuarea pe digi24.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău