accident-trecere-de-pietoni-alesd-2-650x435.jpg

Un al doilea accident în care victimă a fost o femeie care se angajase în traversarea străzii pe o trecere de pietoni s-a produs vineri dimineață, în jurul orei 10.20, în Ploiești, pe Șoseaua Nordului. 

Potrivit primelor cercetări efectuate de polițiști, femeie acroșată de un autoturism la Nord traversa strada pe trecerea de pietoni, dar semaforul era pe culoarea roșie. 

Victima a fost preluată de o ambulanță și a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. În cauză se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Vă reamintim că tot în această dimineață o altă femeie a fost acroșată pe trecerea de pietoni la intersecția străzilor Malu Roșu cu Podu Înalt, tot în Ploiești

Rosu


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Sport
  • Sâmbătă, 19 Ianuarie 2019
  • De Observatorul Prahovean

Plecări importante de la Petrolul Ploiești

Doi dintre jucătorii care, în prima parte a sezonului, au făcut parte din lotul petroliştilor, mijlocaşul Claudiu Herea şi fundaşul central Florin Plămadă, şi-au încheiat, în mod oficial,...

Auto-moto
  • Sâmbătă, 19 Ianuarie 2019
  • De Mihai Popescu

Accident pe DJ 230. O mașină a ieșit în decor

Accident, sâmbătă dimineață, pe D.J.230 la Cerașu, Prahova. Din primele informații, un șofer a pierdut controlul volanului și a derapat. Mașina a ajuns în decor, iar o persoană acuză dureri....