accident-trecere-de-pietoni-alesd-2-650x435.jpg

Un al doilea accident în care victimă a fost o femeie care se angajase în traversarea străzii pe o trecere de pietoni s-a produs vineri dimineață, în jurul orei 10.20, în Ploiești, pe Șoseaua Nordului. 

Potrivit primelor cercetări efectuate de polițiști, femeie acroșată de un autoturism la Nord traversa strada pe trecerea de pietoni, dar semaforul era pe culoarea roșie. 

Victima a fost preluată de o ambulanță și a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. În cauză se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Vă reamintim că tot în această dimineață o altă femeie a fost acroșată pe trecerea de pietoni la intersecția străzilor Malu Roșu cu Podu Înalt, tot în Ploiești

Rosu


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.