WhatsApp-Image-2018-10-19-at-09.40111111.jpg

Ploieștiul a devenit, în ultima vreme, un conglomerat de fapte din bancurile cu Păcală. Autobuzele TCE se rup în mijlocul drumului, drumarii uită de gropile săpate, sensurile giratorii sunt făcute în bătaie de joc, aleșii locali se acuză de furt de idei, bugetul local este consumat pe vacanțe de lux pentru anumiți angajați și lista continuă. În tot acest timp, ploieștenii își văd de treabă și compensează cum pot ei lipsa de implicare a liderilor.

Așa se întâmplă și pe Strada 8 Martie, colț cu Strada Barbu Știrbei din oraș, acolo unde un indicator STOP s-a decolorat în așa fel încât nu se mai înțelege nimic din mesajul de pe el.

Pentru că nimeni nu-l vede, cu atât mai mult cei însărcinați să se ocupe de semnalizarea rutieră, un șofer ingenios s-a apucat să rezolve el problema. Așa se face că, de câteva zile, indicatorul a fost rescris cu mesajul: FRÂNĂ.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Imaginile de mai jos spun totul despre lipsa implicării autorităților în viața de zi cu zi a ploieștenilor. 😊

WhatsApp Image 2018-10-19 at 09.40.13.jpeg

WhatsApp Image 2018-10-19 at 09.40.13(1).jpeg

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.