e74fbb20-3274-4839-be78-71c5557abf23.jpg

Un accident rutier care din fericire s-a soldat doar cu pagube materiale s-a produs joi seara pe Șoseaua Vestului, în Ploiești. Potrivit IJP Prahova, în coliziune au fost implicate trei autoturisme. 

Din primele cercetări ale polițiștilor, se pare că impactul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. În urma coliziunii, unul dintre autoturismele implicate a ricoșat într-un copac de la marginea drumului. 

Nu au fost raportate probleme de trafic.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

e74fbb20-3274-4839-be78-71c5557abf23.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.