WhatsApp_Image_2018-10-18_at_09.33.16_dbd39.jpeg

94 de șoferi au fost opriți astăzi de polițiștii serviciului rutier Prahova, în urma unei acțiuni organizată pe DN1, pentru combaterea vitezei excesive dar și pentru depistarea șoferilor care nu acordă prioritate la trecerile de pietoni. 

Astfel, polițiștii au acționat în localitățile Comarnic, Nistoresti, Banesti și Floresti și au aplicat în total 61 de amenzi: 

 Rezultate acțiune rutiera DN1:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Total sancțiuni aplicate = 61 din care:

O.U.G. nr. 195/2002 = 61 din care:

Viteză = 48 - în loc. Bănești - viteza de 107 km/h (+37km/h)

Pietoni = 2

Centuri de siguranta = 3

Defecțiuni tehnice =1

Telefonie mobilă=1

Alte abateri=5

Alte acte normative = 1 (OG 43/1997)

Valoarea sancțiunilor aplicate = 18927 lei

C.I. reținute=1

Plăcuţe cu nr. de înmatriculare reținute (seturi) = 1


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 12 Ianuarie 2019
  • De Roxana Tănase

Aglomerație pe DN1, pe Valea Prahovei

Circulația pe DN1, pe Valea Prahovei, se desfășoară, sâmbătă, îngreunat. Potrivit IPJ Prahova, se circulă în coloană în localitatea Comarnic, dar și în Bușteni. „Pe DN1 Valea Prahovei la această oră se...