accident-ploiesti.JPG

Două autoturisme au intrat miercuri după-amiază în coliziune, pe strada Romană din Ploiești. Traficul în zonă este îngreunat.

UPDATE: În accidentul rutier au fost implicate cinci persoane, respectiv trei adulți și doi copii. O tânără în vârstă de 33 de ani a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

Potrivit primelor informații, accidentul rutier s-a produs ca urmare a nepăstrării distanței regulamentare între autoturisme.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției, ale ISU Prahova și Serviciului de Ambulanță. În urma coliziunii, o persoană a fost rănită, iar medicii urmează să stabilească dacă victima va fi sau nu transportată la spital.

Traficul în zonă se desfășoară îngreunat, potrivit IPJ Prahova. Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul rutier.

Foto cu caracter ilustrativ


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.