4126a2ce-9240-4d9a-911f-d0a821ad9dfc.jpg

O acțiune rutieră este în plină desfășurare în această dimineață pe DN 1. Polițiștii rutieri acționează pentru combaterea vitezei excesiv și combaterea consumului de alcool de către conducătorii auto. 

UPDATE:  Acțiune fulger a Poliției Rutiere pe DN1. 44 de vitezomani amendați. Recordul zilei,154 km/h la Băicoi

Potrivit IJP Prahova, nu sunt scăpați din vedere nici pietonii care nu respectele normele rutiere. La razia de luni dimineață este folosit aparatul radar de tip TruCam pentru măsurarea vitezei. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Polițiștii au organizat filtre în zona orașelor Comarnic, Breaza - Nistorești, dar și în localitatea Bănești. 

Vă reamintim că în ultima săptămână în Prahova a murit cel puțin câte o persoană în fiecare zi în accidente rutiere grave, cele mai multe având loc pe DN1.

7e6d0339-298b-459e-af73-6ad0f8aa00ab.jpg

4126a2ce-9240-4d9a-911f-d0a821ad9dfc.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.