646x404.jpg

Un accident rutier grav s-a produs duminică dimineață în jurul orei 07.15 pe DN 1, la Comarnic. O persoană a fost transportată la spital cu multiple leziuni după ce a fost lovită de două mașini. 

Potrivit primelor cercetări efectuate de polițiști, la momentul producerii accidentului victima era angajată în traversarea regulamentară a străzii, pe o trecere de pietoni. Un șofer neatent nu i-a acordat prioritate și a lovit-o în plin, ulterior persoana rănită fiind lovită de o a doua mașină. 

În cauză se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă, însă încadrarea faptei poate fi schimbată în funcție de evoluția stării de sănătate a victimei. Traficul rutier este îngreunat, polițiștii efectuând cercetarea la fața locului. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În ultimele șapte zile, în fiecare zi a murit cel puțin o persoană în urma unor accidente rutiere grave în Prahova

Vom reveni cu detalii

foto ilustrativ adevarul.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.