cum-calculam-norma-de-poluare-a-automobilului-fara-a-apela-la-rar-261670.jpg

Dezastrul înmatriculărilor de autovehicule noi a fost cauzat de schimbarea standardelor care au vizat normele de poluare. 

Înmatriculările de autoturisme în România au scăzut în luna septembrie cu 74 de procente față de anul trecut, fiind cel mai mare declin din Europa, ca urmare a introducerii standardelor WLTP și înmatriculărilor masive efectuate în august.

Piața totală de vehicule a căzut cu 54,48%, segmentul de vehicule comerciale având un declin de numai 17,65%.

Cele mai mari scăderi au fost înregistrate de Dacia, Volkswagen, Renault și Opel, care au pierdut procente însemnate, de peste 80%, dar și volume mari ale mașinilor înmatriculate. Dacia a înregistrat în septembrie numai 663 de autoturisme înmatriculate, față de 3.300 anul trecut, iar Volkswagen - 161 de unități, față de 866 în septembrie 2017.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

sursa profit.ro

cum-calculam-norma-de-poluare-a-automobilului-fara-a-apela-la-rar-261670.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.