cc9df774-bf8c-4ab4-b8b0-82460db8874d.jpg

Pe fondul producerii a zeci de accidente săptămânal, în Prahova, multe dintre ele cu pierderi de vieți omenești - 9 în ultima săptămână - continuăm campania împotriva a tot ceea ce înseamnă inconștiență, iresponsabilitate, lipsă de bun simț la volan.

Despre cauzele generatoare de accidente am scris în permanență și vom continua să o facem. Și cum imaginile tragediilor nu par să îi sperie pe cei lipsiți de respect și bun simț, considerăm că este necesară schimbarea legislației care să admită probele video de pe camerele montate pe mașinile aflate în trafic.

Măcar așa, știind că pot fi oricând filmați, dacă din bun simț nu se poate să se civilizeze, măcar să trăiască cu spaima că oricând pot rămâne fără permis, chiar dacă în momentul în care o comit nu se află un polițist în zonă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

O cameră instalată în mașina unui ploieștean a surprins vineri dimineața, în mai puțin de un minut, două încălcări grave ale Codului Rutier.

În prima înregistrare se vede cum o șoferiță a unui Opel Astra circulă pe sens interzis, în apropierea sediului Conpet și abia pe la mijlocul străzii binevoiește să tragă pe dreapta, făcându-le loc celor care circulă regulamentar.

În cea de a doua înregistrare video de mai jos, șoferul unui Ford Fiesta, înmatriculat în Capitală, iese în Bulevardul Independenței, dinspre statuia Radu Stanian, fără să se asigure, fără să semnalizeze, pentru ca imediat să taie cele trei benzi ale bulevardului. 

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Claudiu Vasilescu
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg