accident-loloiasca_2f24d_907fb.jpg

După ce observatorulph.ro a demarat campania Faceți ceva! Opriți moartea de pe trecerea de pietoni din Loloiasca!, polițiștii rutieri prahoveni au solicitat administratorului DN 1B, CNAIR, măsuri suplimentare pentru siguranța pietonilor.

Astfel, la solicitarea observatorulph.ro, IJP Prahova a cerut CNAIR măsuri suplimentare pentru semnalizarea trecerii de pietoni din zonă:

Cine este fetița lovită mortal de tir, pe DN 1 B, la Loloiasca

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

004.jpg

Reamintim că luna trecută s-a produs un accident mortal de pe DN 1B, la Loloiasca. Victima a fost o fetiță de 10 ani spulberată de un tir condus de un tânăr de 30 de ani din Republica Moldova.

După accident, în zonă au fost prezente mai des echipaje ale Poliției Rutiere, care i-au sancționat pe șoferii vitezomani sauu care nu au acordat prioritate pietonilor.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Joi, 13 Decembrie 2018
  • De Andra Ilie

Cutremur în Prahova. Câte grade a avut

Un cutremur cu magnitudinea 2,8 grade s-a produs miercuri în judeţul Prahova, la ora 15:04, la adâncimea de 143 de kilometri. Joi dimineaţă, în judeţul Vrancea, un alt seism s-a produs la o adâncime de...