ursuletul aro.jpg

Celebrul BMW E30 de la Oradea, sau "Ursulețul ARO" cum mai este cunoscut printre pasionații de tuning de la noi, se poate lăuda cu o performanță: a parcurs 402 metri în doar 9.48 secunde.

Campionatul național de Drag Racing tocmai s-a încheiat iar ultima cursă a sezonului 2018 a avut loc pe aeroportul din Arad. Printre mașinile participante s-a aflat și celebrul Ursuleț ARO.

Pentru cei care aud în premieră de el, BMW-ul E30 a trecut de-a lungul anilor prin mai multe transformări, iar acum, motorul turbo de M5 E34 pe care îl are sub capotă poate dezvolta peste 1.000 de cai putere. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pe pista de la Arad setarea de 900 de cai putere s-a dovedit câștigătoare. Cel mai bun rezultat obținut de Ursuleț a fost de 9.48 secunde pe cei 402 metri, cu o vitezî de ieșire de 235 de km/h.

sursa: 4tunning.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Monden
  • Luni, 15 Octombrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Bianca Drăgușanu are un nou iubit, Alex Bodi

Bianca Drăgușanu și Bodi Alex, bărbatul care a cucerit-o pe frumoasa blondină, par a fi destul de apropiați. Cei de la spynews au publicat câteva fotografii cu aceștia, printre care și una în care cei...

Monden
  • Joi, 11 Octombrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Selena Gomez a fost internată la Psihiatrie - VIDEO

Selena Gomez a fost internată și primește tratament psihiatric, după ce a suferit o cădere nervoasă. Vedeta, în vârstă de 26 de ani, a ajuns la spital de două ori în ultimele săptămâni, ca urmare a...