masina-in-stal2-640x480.jpeg

După accidentul mortal de la Comarnic, un alt accident s-a produs în această dimineață pe DN 1, la Băicoi.

Din primele informații, un autoturism Ford a intrat într-un stâlp după ce șoferița, o femeie de 42 de ani, a pierdut controlul volanului.

La fașa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale ambulanței și ISU Prahova, inclusiv unul de descarcerare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Victima a fost scoasă dintre fiarele contorsionate ale mașinii și va fi transportată la spitalul județean de urgență din Ploiești.

Șoferița este conștientă.

foto cu caracter ilustrativ, sursa: novatv.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.