_49726842_miguel466După trei brazilieni, Astra continuă campania de achiziții a acestei ierni pe ,,filiera”  latină, ultimul sosit fiind un fotbalist portughez.

Liber de contract, după ce nu s-a acomodat în prima ligă  rusă la FK Krasnodar, Rui Miguel Melo Rodrigues (28 de ani) iși va continua ,,aventura” în Est, fiind convins de conaționalul său, Mario Branco, să se alăture proiectului început în ,,Cartierul de Vest”.

Rui Miguel este mijlocaș ofensiv, are experiența primei ligi lusitane, iar în CV-ul său figurează și 34 de prezențe în tricoul polonezilor de la Zaglebie Lublin.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În sezonul trecut, Rui Miguel a fost finalist al Cupei Portugaliei cu Vitoria Guimaraes, unde a bifat 51 de partide și a marcat opt goluri.

Noua achiziție se va alătura lotului alb-negrilor în Antalya.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.