ionescuInvitat, aseară, în emisiunea “Direct la subiect”, de la Alpha TV, consilierul PSD Gabriel Ionescu a făcut declaraţii incendiare despre organizaţia PSD Ploieşti. “Din păcate, cei împotriva cărora am luptat la alegerile locale din 2008 sunt acum şefi la PSD Ploieşti şi dau ordine. În calitate de consilier nu pot să ascult directivele domnului Iulian Bădescu, care a coordonat campania PDL la toate alegerile din ultimii trei ani. Şefii de organizaţii îşi cumpără acum posturile cu bani grei, iar eu nu pot fi părtaş la asta. În PSD Ploieşti au apărut personaje dubioase, care nu au ce căuta în politică”, a declarat Gabriel Ionescu. Acesta a negat orice înţelegere cu PDL sau primarul Andrei Volosevici susţinând că nu îşi mai doreşte încă un mandat de consilier. Rămâi pe www.observatorulph.ro pentru a urmări înregistrarea emisiunii “Direct la subiect”, în care consilierul PSD Gabriel Ionescu a atacat în termeni duri actuala conducere a PSD Ploieşti, care a propus excluderea sa din partid pentru încălcarea politicii USL.

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Politic
  • Marți, 13 Noiembrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Firea îl atacă din nou pe Dragnea

Lupta din interiorul PSD este una inegală, Firea făcând tot posibilul să-și creeze atmosfera care să o poziționeze ca alternativă pentru Liviu Dragnea. În contextul actual este aproape imposibil să...