Articole recomandate

SC WAM ROMÂNIA SRL, titular al proiectului:“CONSTRUIRE HALĂ INDUSTRIALĂ, DEPOZITARE, UTILITĂȚI, SPAȚIU TEHNIC, GRUP SOCIAL ȘI ANEXE, SPAȚIU VERDE, ÎMPREJMUIRE, RACORDURI ȘI O.S” anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Prahova în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, de a nu se supune procedurii de evaluare asupra mediului pentru proiectul:“CONSTRUIRE HALĂ INDUSTRIALĂ, DEPOZITARE, UTILITĂȚI, SPAȚIU TEHNIC, GRUP SOCIAL ȘI ANEXE, SPAȚIU VERDE, ÎMPREJMUIRE, RACORDURI ȘI O.S” propus a fi amplasat în comuna Bănești, sat Urleta, T51, P.1357, judeţul Prahova.

1. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Prahova din Ploieşti, Str.Gh.Gr.Cantacuzino nr.306, în zilele de luni-vineri, între orele 9.00 si 15,00 precum şi la următoarea adresă de internet www.apmph.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării anunţului până la data de 26.04.2018.

Publicat pe data de: 19.04.2018