primaria sinaia

Situație ciudată la Sinaia, unde Vlad Oprea, reprezentantul PNL, a câștigat detașat un nou mandat de primar, dar cu toate acestea nu se poate apropia nici măcar de sediul primăriei.

Are interdicție din partea procurorilor DNA Ploiești, fiind trimis în judecată pentru fapte de corupție sub control judiciar cu interdicția de a-și exercita funcția și de a lua legătura cu o parte dintre angajații Primăriei pe care, culmea, nu o poate conduce decât de la distanță.

Mai grav este că măsura controlului judiciar cu interdicția de a-și exercita funcția a fost prelungită cu încă 60 de zile, începând cu data de 2 iunie, de către magistrații Curții de Apel Ploiești, iar acest lucru poate dura încă cel puțin doi ani, conform Codului Penal în vigoare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Vlad Oprea este cercetat în dosarul care vizează vânzarea unor terenuri, aflate în proprietatea adminstrației locale, la un preț mult mai mic decât al piței. Beneficiarul aceste tranzacții considerată de procurori ilegală, a fost Marin Tudorică, fostul comandant al Poliției Sinaia.


Auto-moto
  • Luni, 16 Iulie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Aglomerație pe DN1, între Sinaia și Bușteni

Perioada concediilor aduce aglomerație în trafic pe DN1. Dacă până acum eram obișnuiți ca doar în weekend-uri să se circule bară la bară pe Valea Prahovei, traficul pe sensul de mers spre Brașov...

Eveniment
  • Vineri, 13 Iulie 2018
  • De Mihai Popescu

Obuz scos la vânzare la mica publicitate

Un tânăr de 24 de ani din Cernica s-a ales cu dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor după ce a scos la vânzare pe un site de anunțuri un... obuz.  Proiectilul a fost găsit...