fbpx

13febaf3-a310-4a74-b35c-b3a7af1eced3_945f1.jpg

Chiar dacă au trecut 4 zile de la alegerile de diminică, continuă să ne vină imagini din diaspora, românii dorind să le arate tuturor cum au fost bajocoriți de autoritățile de la București.

Sunt puțini cei care mai cred că a fosr vorba doar despre slaba organizare și tot mai mulți care sunt convinși că este vorba despre tentativa guvernanților de a-i descuraja să voteze pe românii din afara granițelor.

În timp ce Carmen Dan și Teodor Meleșcanu refuză să demisioneze, considerându-se nevinovați, la București se caută soluții pentru ca imagini ca cele de la finalul testor rânduri să devină istorie.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Astfel de umilințe nu ar trebui să fie compesate doar prin demisiile unor demnitari, ci aceștia ar trebui cercetați penal pentru împiedicarea dreptului cetățeanului de a vota.

Cert este că atât președintele Klaus Iohannis, cât și cei din Autoritatea Electorală Permanentă au vorbit astăzi despre posibilitatea ca la următoarele alegeri, cele prezidențiale de la finele acestui an, să se poată vota prin corespondență sau electronic, iar dacă sistemul nu poate fi implementat atât de rapid, cei din diaspora să poată vota timp de o săptămână.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Sunday Brunch El Camaron Ploiesti

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg