fbpx

alegeri-europarlamentare-prahova_25408.jpg

Campania electorală pentru alegerile europarlamentare s-a încheiat sâmbătă 25 mai 2019, ora 07.00.  Tot de la această dată, autoritățile locale au avut obligația de a îndepărta afișele electorale din zona secțiilor de votare.

Campania electorală nu a fost lipsită de incidente în Prahova. Ce-i drept numărul lor este cu mult mai redus față de alte campanii electorale.

Citește și: Alegeri europarlamentare 2019. 10 incidente în Prahova în campania electorală. Pe listele electorale a figurat și un mort

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pe de altă parte, dacă în alți ani inclusiv municipiul Ploiești a figurat pe lista orașelor în care s-au organizat mitinguri electorale, de data aceasta, toate formațiunile politice au preferat să comunice programele electorale prin diverse adunări organizate fie la Casa de Cultură a Sindicatelor, fie la Teatrul Toma Caragiu sau la Sala Europa a Palatului Administrativ.

Alegerile europarlamentare și referendumul au loc duminică, 26 mai. Secțiile de vot vor fi deschise în intervalul 07.00 - 21.00.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg