fbpx

jandarmi-paza_06976.jpg

Alegerile europarlamentare și referendumul național au loc duminică, 26 mai. Pentru prevenirea unor incidente, jandarmii vor asigura însoțirea cu pază înarmată a urnei mobile, dar și a membrii comisiilor de la secțiile de votare care vor aduce la Biroul Electoral Județean (BEJ) procesele verbale cu rezultatul votului.

Pe ultima sută de metri până la alegerile europarlamentare și referendumul național au fost stabilite ultimele detalii cu privire la măsurile de pază derulate pe durata procesului electoral.

Citește și: Alegeri europarlamentare 2019. Garduri metalice și corturi la Palatul Administrativ din Ploiești

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La fel ca și la alegerile care au avut loc până acum, buletinele de vot, precum și materialele folosite la scrutin au fost însoțite de pază înarmată.

Jandarmii vor asigura măsuri de protecție la 220 secții de votare din totalul de 623 existente la nivelul județului Prahova.

Pază înarmată se va asigura și în cazul deplasării cu urna mobilă, dar și în cazul și pentru însoțirea membrilor comisiilor de la secțiile de vot care vor aduce la Biroul Electoral Județean procesele verbale cu rezultatul votării.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg