fbpx

poluare-camp1_f012d.jpg

În Prahova, suntem otrăviți constant de cel mai toxic amestec posibil: noxe, corupție, incompetență și hoție! De trei decenii, politicienii de la nivel local sau national sunt în permanență preocupați doar de exerciții de imagine și promisiuni deșarte în ce privește problema poluării care ne otrăvește aerul. De trei decenii, nimeni nu face nimic pentru a moderniza rafinăriile și fabricile care poluează în fiecare zi Ploieștiul și împrejurimile.

Prin Alianța 2020 USR-PLUS, Uniunea Europeană va afla despre gazarea ploieștenilor, iar reprezentanții noștri în Parlamentul European se vor putea lupta pentru investiții în energie verde și pentru modernizarea rafinăriilor pentru reducerea poluării.

Ce propune Alianța 2020 USR PLUS?

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

ECONOMIE CIRCULARĂ

Sprijinim dezvoltarea durabilă, bazată pe încurajarea economiei circulare, pe valorificarea responsabilă a resurselor solului și subsolului și asigurarea menținerii valorilor naturale și culturale prin rețeaua de arii naturale protejate, administrate și valorificate eficient.

SECURITATE ENERGETICĂ

Susținem ca România să fie mai bine interconectată din punct de vedere energetic cu restul Europei, să își asigure securitatea energetică și tranziția către un model de dezvoltare sustenabilă bazat pe o combinație de surse energetice echilibrată și structurată strategic, pe modernizarea sistemului în ansamblul său, precum și pe creșterea producției de energie nepoluantă.

INVESTIȚII GREENFIELD

Susținem în Parlamentul European renașterea industrială a Europei, și implicit a României, pe baza unui model de utilizare eficientă a resurselor materiale și umane. Europa trebuie să mențină și să dezvolte ramurile industriale strategice, iar România trebuie să încurajeze investițiile greenfield sau de retehnologizare de ultima generație, capabile să creeze locuri de muncă bine plătite.

PROTECȚIA FONDULUI FORESTIER

Propunem măsuri europene pentru protejarea fondului forestier, inclusiv crearea unui catalog european al pădurilor virgine, cvasi-virgine, care să recunoască valoarea patrimonială a lor și să asigure protecție sporită a acestora.

Pe 26 mai, alege oameni care să ia măsuri pentru modernizarea ecologică a rafinăriilor și să prioritizeze energia verde și economia circulară, oameni care să se lupte și la nivel european pentru ca rafinăriile și fabricile din Ploiești și din România, în general, să atingă standardele europene în ce privește reducerea poluării.

Pe 26 mai, votează Alianța 2020 USR-PLUS! (Material de propagandă electorală)

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg