greva-sgu-ploiesti.jpg

Mai mulți angajați de la Compartimentul Spații verzi din cadrul SGU Ploiești protestează la această oră în curtea societății aflate în subordinea Consiliului Local Ploiești, nemulțumiți că până la această dată nu au primit promisiuni ferme din partea autorităților locale cu privire la plata salariilor restante.

Aproximativ 80 de angajați de la SC Servicii Gospodărire Urbană, Compartimentul Spații verzi, protestează, pentru a doua zi consecutiv, în curtea societății. 

Ieri, salariații au protestat tot în curtea societății, supărați că nu au primit salariile integrale pe luna august și nici salariile aferente lunii august.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Singura promisiune cu privire la plata salariilor restante a fost din partea conducerii societății care a anunțat că există premisele ca, după data de 25 septembrie, să existe șanse de plată a salariilor restante.

Aleșii locali se vor întâlni marți, în ședință extraordinară, însă pe ordinea de zi nu figurează niciun proiect legat de soarta SGU Ploiești. 

greva-sgu-ploiesti-salarii.jpg

greva-angajati.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Social
  • Miercuri, 05 Decembrie 2018
  • De Marius Nica

Punctul de pensie nu mai crește la 1 ianuarie 2019

Anunțată inițial pentru 1 ianuarie 2019, măsura de majorarea a punctului de pensie va fi amânată pentru toamna anului viitor din cauza măsurilor de austeritate bugetară. Informația apare într-un...