steag.jpg

Autoritățile județene și locale au marcat în urmă cu două zile comemorarea lui Aurel Vlaicu, care a decedat pe 13 septembrie 1913, după ce s-a prăbușit cu avionul la Bănești, în încercarea de a traversa Carpații. 

Manifestările au avut loc la monumentul ridicat în memoria lui Aurel Vlaicu, de la Bănești, iar imaginile din timpul manifestărilor au ajuns pe rețelele de socializare.

Numai că, evenimentul a fost umbrit de un incident, pentru că în loc de drapelul României a fost arborat cu totul altceva. Culorile de pe drapel au fost poziționate greșit. În loc de benzile verticale albastru, galben, roșu a fost arborat un drapel cu benzi longitudinale.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Gafa a fost imediat taxată pe rețelele de socializare. foto: Facebook

41656750_1392338940903612_9104856567555031040_n.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.