licitatie-ploiesti.jpg

Cu unanimitate de voturi, aleșii locali ploieșteni au aprobat vineri prelungirea contractului de delegare care vizează repararea străzilor din municipiul Ploiești.

Contractul de delegare a gestiunii pentru lucrările de reparații și modernizare a străzilor a avut o durată de 5 ani, timp în care societatea Delta ACM urma să efectueze lucrări.

Citește și: Contractul Primăriei Ploiești de reparații străzi cu firma Sectorului 3 București va fi prelungit

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În lipsa demarării unei noi licitații pentru desemnarea contractului, aleșii locali ploieșteni au aprobat semnarea unui act adițional, prin care contractul poate fi prelungit pe o durată de maximum 2,5 ani, dar nu mai târziu de data finalizării licitației.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.