diurna.jpg

Bugetarii delegați la peste 50 km de localitatea în care lucrează permanent vor beneficia, începând din ianuarie 2019, de o sumă fixă de bani pentru a-și acoperi cheltuielile de cazare, reiese dintr-un proiect de act normativ adoptat recent de Guvern. În plus, spre deosebire de regulile valabile în prezent, aceștia nu vor mai fi nevoiți să prezinte angajatorului documente justificative pentru a primi banii de cazare.

Cheltuielile de cazare ale bugetarilor delegați la peste 50 km de localitatea în care își au locul de muncă permanent vor fi acordate în mod diferit începând din ianuarie 2019. Măsura este inclusă într-un proiect de hotărâre aprobat joi de Executiv.

Astfel, angajații delegați ai statului vor primi 230 lei pe zi pentru a-și acoperi cheltuielile de cazare, sumă ce va fi acordată ca alocație de cazare. Prin excepție, în situațiile justificate se va putea majora cuantumul alocației cu până la 50%, adică aceasta să fie de maximum 345 de lei pe zi.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește continuarea pe avocatnet.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.