primaria-gura-vitioarei.jpg

Fostul primar interimar al comunei Gura Vitioarei, Gheorghe Stănescu, a sunat joi la 112 și a solicitat intervenția Poliției, pe motiv că au apărut modificări în documentele oficiale ale instituției.

„În calitate de conducător al unității administrative am constatat că s-au dat alte numere de înregistrare în registrul electronic față de cele care figurează pe documentele oficiale”, a declarat pentru Observatorulph.ro Gheorghe Stănescu, care a precizat că a observat acest lucru după ce ieri, la Gura Vitioarei, aleșii locali ar fi aprobat, în timpul ședinței extraordinare, suplimentarea ordinii de zi cu două noi proiecte, unul dintre ele fiind chiar de schimbare a sa din funcția de viceprimar cu atribuții de primar.

„Eu nu am văzut hotărârea însă mi s-a comunicat că nu mai am ce căuta în Primăria Gura Vitioarei. Astăzi am observat că nu coincid datele de pe documente cu înscrisurile din registrul electronic, motiv pentru care am sunat la Poliție”, a precizat Gheorghe Stănescu.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Poliția a fost sesizată joi, prin 112, despre o posibilă modificare efectuată  într-un document oficial.

„Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în urma cercetărilor a fost sesizat Parchetul, în cauză fiind întocmit un dosar penal”, a precizat IPJ Prahova.

Gheorghe Stănescu a fost ales consilier local la alegerile din 2016, pe listele PSRO. Ulterior a devenit viceprimar al comunei. La finele lunii mai  2018, primarul localității, Gheorghe Tirifon, a decedat. Atribuțiile de primar au fost preluate, potrivit legii, pe perioadă interimară, de viceprimar.

Se pare însă că acest lucru a deranjat la culme, având în vedere și graba cu care s-au făcut toate demersurile pentru schimbarea viceprimarului cu atribuții de primar.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.