fbpx

Hipodrom Ploiesti.jpg

Ploiești, oraș european, anul de (diz)grație 2018. Scrisoarea unei ploieștence către admninistrația publică locală, prin care, cu decență, îi roagă pe edili să ”facă ceva”. Privind imaginea, i-am putea răspunde doamnei că tocmai au făcut.

Scrisoare în atenția edililor ploieșteni:

”Bună ziua! Nu, nu este pista de alergare a hipodrom-ului din Ploiești și nici vreo stradă din Viena.

Este o stradă din Ploiești! Din pacate mirosul nu am putut să-l surprind în poză.

Totusi, avem voie sau nu să circulam în oraș cu atelaje? Nu de alta, dar chiar este mai ieftin și uneori mai romantic. Dacă se poate, măcar să știe toată lumea.

Zilnic, pe străzile din oraș vezi așa ceva. Dacă Primăria și Poliția Locală acționau în baza legii, nu cred că mai rămâneau căruțe în oraș până astăzi.

Carutașii ar trebui amendați măcar pentru murdăria lăsată în urmă! 

Măcar în Viena căruțele sunt dotate cu saci pentru balega cailor, nu rămân urme pe stradă.

Dacă tot vreți ca orașul nostru să fie unul european, măcar începeți de undeva, cu ceva...

Puteti, spre exemplu:

- să interziceți cu adevărat intrarea atelajelor în oraș.

- Poliția Locală să verifice zilnic ce se întamplă în mijloacele de transport public. Zilnic sunt golani, aurolaci ( îi vezi cu pungile la gură) care se iau de elevi, bătrâni, și nimeni nu ia nicio măsură. Poliția Locală nici măcar nu a verificat vreodată acest aspect. Stau ce stau la ieșirea elevilor din școli și după aceea nu îi mai vezi. Important este ca elevii să iasă teferi din școli sau trebuie să verifici și dacă ajung întregi acasă? Măcar să faceți verificări zilnic, pe toate traseele, prin sondaj, să știe golanii că sunt verificați.

- curațenia pe străzi este deplorabilă. Nici nu se compară cu ce era acum câțiva ani în Ploiești (nu mai mult de trei ani). Cred că banii încasați de cei care fac curațenie sunt mult mai mulți dar curățenia mai puțină!

Nu trebuie să stăm noi, cetațenii, să facem sesizări. 

Trebuie să se sesizeze cei din Primarie, Poliția Locală, etc!

Cineva mai trebuie să și muncească, ca să poată plăti impozite!

P.S. Nu sunt de acord și nici nu m-am adresat cuiva: ,,Eu te plătesc! Din banii mei de impozite esti plătit/ă''.  

Totuși...? Nu credeți că trebuie să faceți ceva? Ceva care să se vadă!”, a scris Marioara Ioniță în atenția autorităților locale din Ploiești.

Până când va primi un răspuns de la autorități, ne-am încumeta să-i răspundem noi la ultima întrebare: ”Tocmai au făcut ceva și se vede în imaginea trimisă de dumneavoastră.

Hipodrom Ploiesti.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg