WhatsApp Image 2018-09-04 at 11.56.54.jpegDupă ce în urma cu aproape o lună, ploieștenii erau sfătuiți când treceau pragul instituției să verifice informațiile date de angajații de la Urbanism, începând de astăzi a intrat în vigoare o nouă reglementare. La intrarea în sediul instituției a apărut un nou anunț marca Direcția de Urbanism.

Astfel, începând cu data de 3 septembrie, potrivit anunțului, ploieștenii vor avea la dispoziție ”condica de sugestii și reclamații”, care va putea fi găsită la personalul de pază.

Prin anunț, ploieștenii sunt sfătuiți să completeze ziua și ora la care au menționat sesizarea, urmând ca acest ”document” să fie predat periodic arhitectului șef, ,,care va lua măsurile în consecință”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La începutul lunii august, ploieștenii erau sfătuiți să verifice veridicitatea actelor eliberate de Direcția de Urbanism. Anunțul pe această temă a fost rapid retras pe motiv că, la acea dată, ploieștenii, pe bună dreptate, s-au întrebat dacă să aibă încredere sau nu în instituția din subordinea Primăriei Ploiești.

De data această însă oamenii se întreabă însă când se va mai moderniza instituția dacă, până la urmă, comunicarea se bazează tot pe o condica de sugestii și reclamații.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Roxana Tănase
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg