protest-drum-groapa.jpg

Gestul altor șoferi care au marcat gropile de pe șoseaua Pipera din București cu mesajul anti-PSD, devenit celebru în urma scandalul plăcuțelor de înmatriculare, se pare că nu a rămas fără ecou. Cel puțin în Prahova. Același mesaj a apărut pe un drum care face legătura spre Pantazi.

Un cititor al Observatorulph.ro ne-a trimis o fotografie cu mesajul care a fost scris lângă o groapă de pe drumul cu pricina, cu doar câțiva zeci de metri înainte de podul peste râul Teleajen.

În București, la scurt timp după apariția mesajului pe drumul de pe Șoseaua Pipera, gropile au fost astupate.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.