stare-civila-ploiesti.jpg

Primăria Ploiești, prin Serviciul Public Local Comunitar de Evidență a Persoanelor, a anunțat că, pe perioada mini-vacanței de Sf. Maria, va exista un program special la Serviciul de Stare Civilă.

Astfel, miercuri, 15 august, la Serviciul de Stare Civilă va fi închis, iar în zilele de joi și vineri (16-17 august) programul se va derula în intervalul 09.00 - 12.00, când se asigură doar înregistrarea deceselor și oficierea căsătoriilor programate.

În schimb, pe durata mini-vacanței va fi închis la Serviciul Evidența Informatizată a Persoanelor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Executivul a aprobat o hotărâre prin care se oferă două zile libere bugetarilor, pe 16 și pe 17 august, realizând astfel punte între sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, din 15 august, de weekend.

Zilele libere urmează să fie recuperate fie în două zile de sâmbătă, fie prin prelungirea programului de lucru zilnic, până pe 7 septembrie.


Sport
  • Miercuri, 15 August 2018
  • De Mihai Popescu

Toto Tamuz a semnat cu Petrolul Ploiești

Petrolul l-a transferat pe Toto Tamuz, atacantul care a mai evoluat la Ploiești și pentru care a înscris 20 de goluri. Potrivit gsp.ro, nigerianul cu cetățenie israeliană vine din postura de jucător liber...

Național
  • Marți, 14 August 2018
  • De Georgiana Kelemen

Aglomerație pe DN1 Ploiești - Brașov

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră se circulă în condiţii de aglomeraţie pe DN 1 Ploieşti - Braşov, în staţiunile montane de pe Valea...