stare-civila-ploiesti.jpg

Primăria Ploiești, prin Serviciul Public Local Comunitar de Evidență a Persoanelor, a anunțat că, pe perioada mini-vacanței de Sf. Maria, va exista un program special la Serviciul de Stare Civilă.

Astfel, miercuri, 15 august, la Serviciul de Stare Civilă va fi închis, iar în zilele de joi și vineri (16-17 august) programul se va derula în intervalul 09.00 - 12.00, când se asigură doar înregistrarea deceselor și oficierea căsătoriilor programate.

În schimb, pe durata mini-vacanței va fi închis la Serviciul Evidența Informatizată a Persoanelor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Executivul a aprobat o hotărâre prin care se oferă două zile libere bugetarilor, pe 16 și pe 17 august, realizând astfel punte între sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, din 15 august, de weekend.

Zilele libere urmează să fie recuperate fie în două zile de sâmbătă, fie prin prelungirea programului de lucru zilnic, până pe 7 septembrie.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Marți, 16 Octombrie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accidente pe DN1 B, la Albești și în Ploiești

Două accidente rutiere s-au produs marți după amiază în Prahova. Primul accident a avut loc pe DN 1B, în localitatea Albești, iar cel de-al doilea în Ploiești, pe strada Izvoare. În urma...

Social
  • Marți, 16 Octombrie 2018
  • De Observatorul Prahovean

Șobolani în centrul Ploieștiului. VIDEO

Din cauza mizeriei de pe domeniul public, pe străzile din Ploiești mișună, ziua în amiaza mare, șobolanii. O dovedesc imaginile trimise de un cititor, surprinse astăzi în stația TCE din zona...