stare-civila-ploiesti.jpg

Primăria Ploiești, prin Serviciul Public Local Comunitar de Evidență a Persoanelor, a anunțat că, pe perioada mini-vacanței de Sf. Maria, va exista un program special la Serviciul de Stare Civilă.

Astfel, miercuri, 15 august, la Serviciul de Stare Civilă va fi închis, iar în zilele de joi și vineri (16-17 august) programul se va derula în intervalul 09.00 - 12.00, când se asigură doar înregistrarea deceselor și oficierea căsătoriilor programate.

În schimb, pe durata mini-vacanței va fi închis la Serviciul Evidența Informatizată a Persoanelor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Executivul a aprobat o hotărâre prin care se oferă două zile libere bugetarilor, pe 16 și pe 17 august, realizând astfel punte între sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, din 15 august, de weekend.

Zilele libere urmează să fie recuperate fie în două zile de sâmbătă, fie prin prelungirea programului de lucru zilnic, până pe 7 septembrie.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Administrație
  • Marți, 18 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Comisie anti-poluare la Primăria Ploiești

În contextul în care reclamațiile privind calitatea aerului din Ploiești sunt la ordinea zilei, iar legislația în domeniul mediului s-a modificat, autoritățile locale sunt obligate să întocmească...