e8ea04b3-453b-49f0-ad81-815f8d9a989d.jpg

Ploiești, strada Democrației. O zonă reabilitată integral cu foarte puțin timp în urmă. 

Zona cu pricina a făcut parte din amplul și controversatul proiect de reabilitare. Trotuare, partea carosabilă, calea de rulare a tramvaiului, toate au fost răscolite, modificate, asfaltate.

S-au tocat mulți bani europeni, s-au primit penalități pentru întârzieri și lucrări neconforme, s-au cheltuit sume suplimentare. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Toate acestea pentru ca la mai puțin de doi ani de la finalizare, zona să fie ”măcelărită” de diverși Dorei, puși să mai demonstreze încă o dată că Ploieștiul este doar un biet sătuc fără câini. Poate doar câteva cotarle să mai dea fericite din coadă, la vederea imaginii pe care am primit-o de la un cititor.

 17cf3f21-cc40-4ad8-9dc6-5d4bbb90e210.jpg

e8ea04b3-453b-49f0-ad81-815f8d9a989d.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.