consiliul-local-ploiesti.jpg

Aleșii locali din Ploiești au aprobat astăzi actualizarea inventarului bunurilor care alcătuiesc domeniul public, demers absolut necesar în vederea amenajării unei clădiri care ar urma să găzduiască o nouă grădiniță, în Mitică Apostol.

Concret, proiectul vizează un teren format din două loturi, situat pe strada Trestioarei, din Cartierul Mitică Apostol, municipalitatea intenționând să amenajeze aici o grădiniță.

Tot astăzi, aleșii locali au aprobat preluarea unui teren de la Liceul Tehnologic 1 Mai, în suprafață de peste 3.100 mp, în vederea realizării unei alte grădinițe în zonă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Primăria Ploiești vrea să construiască o grădiniță cu program prelungit pe terenul Liceului Tehnologic 1 Mai

La începutul anului, autoritățile au anunțat intenția de a construi patru grădinițe pe raza municipiului, decizie luată ca urmare a numărului mare de cereri din partea părinților, investițiile urmând să fie realizate cu fonduri europene.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.