gradinita-39-ploiesti.jpg

Tot scandalul a izbucnit săptămâna trecută când mai mulți părinți au aflat că odraslele lor vor fi mutate de la Grădinița 39 la Grădinița nr. 50 din cartierul 9 Mai.

Decizia a fost luată de autorități pe motiv că va fi extinsă creșa de la Grădinița nr. 39. Autoritățile au susținut că, la această oră, au fost înregistrate peste 60 de dosare din partea părinților care vor să-și lase copiii la creșă, motiv pentru care s-a propus transferarea a 40 de copii de la Grădinița nr. 39 la Grădinița nr.50.

O astfel de decizie nu a fost luată însă în urma consultării prealabile a părinților.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Scandal la o grădiniță din Ploiești. Părinții, revoltați de mutarea copiilor la altă unitate

Joi, președintele Comisiei pentru învățământ, sănătate, știință, cultură, culte, tineret și sport, Marilena Stanciu, a dat asigurări că problema s-a rezolvat.

„Nu vor fi probleme. Vor rămâne la Grădinița nr. 39 trei grupe de copii și se vor face și două grupe pentru creșă, iar la Grădinița nr. 50 va fi transferată numai o grupă de copii”, a precizat Marilena Stanciu, consilier local.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.