trasee-modificate-mini-vacanta-sf-maria-ploiesti.jpg

SC Transport Călători Express Ploiești a anunțat, joi, că programul mijloacelor de transport în comun din municipiu, în perioada mini-vacanței de Sf. Maria, va fi modificat.

Astfel, având în vedere că pe data de 15 august se sărbătorește la nivel național Sf. Maria și în perioada 16 - 17.august sunt zile libere pentru bugetari, traseele regulate urbane din Ploiești vor avea programul modificat, a anunțat TCE Ploiești

Potrivit TCE Ploiești, în data de 15.08.2018 mijloacele de transport în comun vor circula după program de duminică, iar;în zilele de 16 și 17 august se va respecta programul de transport din zilele de sâmbătă.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.