WhatsApp Image 2018-08-07 at 12.43.53.jpeg

Un nou scandal prinde contur la nivelul Primăriei Ploiești. De data aceasta este vorba de Direcția Generală Dezvoltare Urbană sau, cum ar spune cei care au bătut drumul pana la sediul instituției, la Urbanism.

Un anunț semnat chiar de arhitectul șef al Ploieștiului, Cristina Herția, induce o stare de neîncredere în instituția cu pricina, în rândul celor care solicită eliberarea unor documente.

Chiar pe ușa de la intrare în clădirea situată la intersecția străzilor Paris cu Ștefan Greceanu, a fost postat un anunț cu privire la faptul că persoanele care ajung aici trebuie verifice ”veridicitatea informațiilor furnizate de către personalul DGDU cu care relaționați, solicitând arhitectului șef confirmarea „acuzațiilor” de a fi dispuse verbal sau în scris anumite măsuri", asta pe motiv ca au fost semnalate încălcări ale codului de conduită a funcționarilor publici".

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Marți, la sesizarea unor ploieștenii, reporterii de la Observatorulph.ro au fost pe teren să afle despre detalii cu privire la ce stă în spatele unui astfel de anunț, destul de îngrijorător.

Din pacate, arhitectul șef, semnatarul anunțului, este plecat la cursuri de perfecționare, după ce săptămâna trecută a fost în concediu. La vederea presei, angajații de la Urbanism au desprins anunțurile de pe ușa de la intrare, probabil rușinați de situația penibila în care au fost puși.

WhatsApp Image 2018-08-07 at 12.43.27.jpeg

WhatsApp Image 2018-08-07 at 12.43.53.jpeg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg