fbpx

asfaltare-ploiesti.jpg

Primăria Ploiești, prin Direcția Tehnic Investiții, a anunțat că, de miercuri, se vor executa lucrări de întreținere - asfaltare pe străzile Stejarului și Crăițelor, din municipiu.

„Lucrările vor fi executate de S.C. DELTA ACM’ 93 SA în baza contractului având ca obiect “Delegarea gestiunii serviciului de construire, modernizare, reparare și întreținere rețele stradale, lucrări de artă, parcări ( cu excepția celor aflate în administrarea altor entități) aflate în administrarea Consiliului Local al Municipiului Ploiești, inclusiv echiparea tramei stradale cu elemente de mobilier urban””, a precizat Primăria Ploiești.

Acestea nu sunt singurele lucrări demarate în Ploiești. Una dintre arterele de circulație vizate de reparații este și strada Elena Doamna.

Citește și: Motivul pentru care nu au fost finalizate lucrările pe strada Elena Doamna

Din păcate, aici, după ce s-a realizat decopertarea lucrările s-au oprit brusc, de mai bine de două săptămâni, pe motiv că sub stratul de asfalt a fost descoperită piatră cubică.

Separat, însă, începând de joi, 19 iulie 2018, municipalitatea a anunțat că se vor executa lucrări de investiții pe strada Căliman.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg