d46eb1fa-a6ee-4bb7-b691-4252e8390aaa_84bad.jpg

După ce mai mulți căruțași au protestat astăzi în fața Primăriei Ploiești împotriva unui proiect prin care li se interzice accesul în oraș, edilul Adrian Dobre a reacționat.

Un căruțaș a blocat circulația pe Bulevardul Republicii, după ce a pierdut un dulap în mijlocul străzii - FOTO

Primarul Dobre susține că o astfel de decizie este necesară din mai multe motive.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 

Imagini de la protestul căruțașilor

”În afara pericolului de accidente rutiere, căruțele transportă moloz și-l depozitează ilegal în diferite puncte din Ploiești, de unde este ridicat pe bani publici. În plus, cu căruțele sunt transportate pet-urile, reducându-se astfel cantitatea de deșeuri reciclabile asumată de primărie, prin operatorul de salubritate”, a declarat primarul Ploieștiului.

Citește și: Accesul căruțelor va fi interzis în Ploiești. Amenzi pentru căruțași - PROIECT

 

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Vineri, 14 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Trei tentative de suicid, ieri, în Prahova

Medicii de la Serviciul de Ambulanță Prahova au fost solicitați, joi, să intervină pentru acordarea de asistență medicală după ce trei prahoveni au încercat să se sinucidă. Cele trei persoane, un...