sgu-ploiestti.jpg

Instanța a decis respingerea recursurilor formulate de SGU și de Primăria Ploiești cu privire la suspendarea CA-ului de la societatea aflată în subordinea Consiliului Local. 

În luna aprilie 2018, instanța a decis suspendarea CA-ului de la Servicii Gospodărire Urbană Ploiești, în urma solicitării venite din partea unui candidat la concursul de numire a membrilor CA.

Hotărârea nu a fost definitivă, fiind atacată la Curtea de Apel, prin recursuri formulate de SGU si Primăria Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ieri, dosarul s-a aflat pe rolul Curții de Apel Ploiești care a apreciat că hotărârea de suspendare a CA-ului a fost legală, motiv pentru care a respins cele două recursuri, prin hotărâre definitivă.

Litigiul se va stinge însă la toamnă, când în instanță se va judeca pe fond contestarea numirii membrilor CA-ului suspendat prin decizie judecătorească.

În prezent, la SGU este numit un Consiliu de Administrație interimar. 

Document: Hotarâre  2618/2018  12.07.2018

Solutia pe scurt: Respinge ca nefondate ambele recursuri. Obligă în solidar recurentele la plata către intimată a cheltuielilor de judecată în cuantum de 1500 lei ce reprezintă onorariu de avocat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică azi, 12.07.2018. 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.