sgu-ploiestti.jpg

Instanța a decis respingerea recursurilor formulate de SGU și de Primăria Ploiești cu privire la suspendarea CA-ului de la societatea aflată în subordinea Consiliului Local. 

În luna aprilie 2018, instanța a decis suspendarea CA-ului de la Servicii Gospodărire Urbană Ploiești, în urma solicitării venite din partea unui candidat la concursul de numire a membrilor CA.

Hotărârea nu a fost definitivă, fiind atacată la Curtea de Apel, prin recursuri formulate de SGU si Primăria Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ieri, dosarul s-a aflat pe rolul Curții de Apel Ploiești care a apreciat că hotărârea de suspendare a CA-ului a fost legală, motiv pentru care a respins cele două recursuri, prin hotărâre definitivă.

Litigiul se va stinge însă la toamnă, când în instanță se va judeca pe fond contestarea numirii membrilor CA-ului suspendat prin decizie judecătorească.

În prezent, la SGU este numit un Consiliu de Administrație interimar. 

Document: Hotarâre  2618/2018  12.07.2018

Solutia pe scurt: Respinge ca nefondate ambele recursuri. Obligă în solidar recurentele la plata către intimată a cheltuielilor de judecată în cuantum de 1500 lei ce reprezintă onorariu de avocat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică azi, 12.07.2018. 


Auto-moto
  • Sâmbătă, 21 Iulie 2018
  • De Roxana Tănase

Accident rutier în Ploiești

Accidentul rutier s-a produs sâmbătă dimineață, la intersecția străzilor Padina cu Vornicel. Două autoturisme au intrat în coliziune, după ce unul dintre conducătorii auto nu ar fi acordat...