96056-dobre-10-ian-696x385_XL.jpg

După ce administratorul unei firme care a pierdut licitația pentru organizarea Festivalului Medieval l-a acuzat pe primarul Ploieștiului de trafic de influență și abuz de putere (detalii AICI), Adrian Dobre a reacționat.

Primarul Dobre a organizat astăzi o conferință de presă în care a respins acuzațiile lui Edgar Surin, anunțând că-l va da în judecată pentru prejudiciu de imagine.

Edgar Surin, administratorul firmei Produktiv Assets SRL, a cărei ofertă pentru Festivalul Medieval a fost respinsă de Primăria Ploiești, a declarat pentru observatorulph.ro că primarul Adrian Dobre l-a sunat să-i ceară telefoanele artiștilor cu care acesta s-a prezentat la licitație!

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Primarul a recunoscut că l-a sunat pe Surin pentru a cere lămuriri privind concertul trupei Vița de Vie, însă a negat că i-ar fi cerut numărul lui Adrian Despot pentru a-l convinge personal să cânte la Ploiești.

Totuși, este foarte ciudat că abia după ce a fost declarată câștigătoare a licitației, firma Raul Event din Brașov a fost obligată să prezinte Primăriei Ploiești contractele cu trupele care urmează să concerteze la Ploiești.

Și mai ciudat este că două dintre acestea, Vița de Vie, respectiv The Backstabbers, sunt identice cu cele cele din oferta firmei care a pierdut licitația.

VIDEO Înregistrarea conferinței primarul Ploieștiului pe tema scandalului din jurul trupelor de la Festivalul Medieval:


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.