93a654ab-b304-4166-a54e-9c385aaad6d7.jpg

Deși ploile au încetat de o zi și jumătate, efectele lor dau încă bătăi de cap autorităților. Zona cu cele mai mari probleme rămâne la Bărcănești.

Pompierii ISU Prahova acționează în subsolul blocurilor din apropierea giratoriului cu 3 motopompe, la benzinărie cu 2 motopompe, într-o gospodărie cu o motopompa și pe alea Brazi cu o 1 motopompă.

Miercuri seara, supărați pe primărie și consiliul local Bărcănești, mai mulți localnici s-au strâns în fața sediului administrației locale, amenințând că vor bloca DN1.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ei acuză autoritățile de lipsă de implicare, întrucât de foarte mulți ani nimeni nu a făcut nimic pentru a rezolva problema din zona inundabilă a localității. Detalii AICI. 

93a654ab-b304-4166-a54e-9c385aaad6d7.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Joi, 08 Noiembrie 2018
  • De Andra Ilie

El este Max, câinele salvatorilor din Prahova

Pompierii prahoveni au ”adoptat” un câine abandonat de stăpâni, pe care-l cresc la o unitate din Ploiești. Max a fost găsit pe stradă de un pompier, care i-a dat apă și mâncare, apoi a cerut...