93a654ab-b304-4166-a54e-9c385aaad6d7.jpg

Deși ploile au încetat de o zi și jumătate, efectele lor dau încă bătăi de cap autorităților. Zona cu cele mai mari probleme rămâne la Bărcănești.

Pompierii ISU Prahova acționează în subsolul blocurilor din apropierea giratoriului cu 3 motopompe, la benzinărie cu 2 motopompe, într-o gospodărie cu o motopompa și pe alea Brazi cu o 1 motopompă.

Miercuri seara, supărați pe primărie și consiliul local Bărcănești, mai mulți localnici s-au strâns în fața sediului administrației locale, amenințând că vor bloca DN1.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ei acuză autoritățile de lipsă de implicare, întrucât de foarte mulți ani nimeni nu a făcut nimic pentru a rezolva problema din zona inundabilă a localității. Detalii AICI. 

93a654ab-b304-4166-a54e-9c385aaad6d7.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Joi, 20 Septembrie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Incendiu de vegetație uscată în Bărcănești

Pompierii militari au fost solicitați să intervină joi după amiază pentru stingerea unui incendiu de vegetație izbucnit în satul Bărcănești. Incendiul se manifestă pe strada Romanițelor.  La fața...

Eveniment
  • Joi, 20 Septembrie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Incendiu la o casă din Stoenești - FOTO

Pompierii militari au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu joi după amiază la izbucnit o casă din satul Stoenești, comuna Ariceștii Rahtivani. La fața locului au fost trimise...