lucrari-canalizare-ploiesti.jpg

Primarul municipiului Ploiești a anunțat marți că vor continua lucrările de canalizare în anumite cartiere ale orașului. La această oră, se intervine în cartierele Eroilor și Albert, iar în scurt timp se va interveni și în Cartierul Buna Vestire. 

„În maximum două săptămâni vor începe lucrările și în Cartierul Buna Vestire”, a precizat Adrian Dobre, primarul municipiului Ploiești, care a precizat că „în maximum o lună de zile vor fi finalizate documentațiile pentru cartierele Mimiu și Râfov”. 

„Termenul de execuție va fi de trei luni de zile în aceste două cartiere, iar ultimul cartier abordat este Cartierul Mitică Apostol, unde suntem în perioada în care realizăm proiectul tehnic. Noi sperăm ca până la sfârșitul lunii august toată această parte de proiectare să fie finalizată și cu un termen de finalizare a lucrărilor de patru luni de zile”, a susținut Dobre. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Suma totală pentru lucrările de canalizare în municipiul Ploiești, la nivelul anului 2018, depășește 30 de milioane de lei.


Eveniment
  • Luni, 16 Iulie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Pană de curent în centrul Ploieștiului

Zeci de reclamații, luni dimineața, din cauza unei pene de curent, care afectează o bună parte din centrul orașului Ploiești. Abonații casnici dar și societăți comerciale reclamă lipsa curentului...

Travel&Lifestyle
  • Duminică, 15 Iulie 2018
  • De Roxana Tănase

Litoral 2018. Ghid pentru o vacanță ieftină

Cei care doresc să ajungă la mare, chiar dacă nu au un buget generos, trebuie să țină cont de câteva reguli de bază. Prima ar fi să călătorească în timpul săptămânii, când prețurile de cazare sunt...