WhatsApp Image 2018-06-19 at 12.10.20.jpeg

Aleșii locali au aprobat marți, în ședință extraordinară acordarea a 6,4 milioane de lei, pentru capitolul Transporturi.

Fondurile sunt destinate pentru acordarea de gratuități la transport elevilor și pensionarilor, cel puțin până la jumătatea lunii august. Problema a apărut la începutul anului, când în bugetul municipiului au fost prevăzute numai jumătate din sumele necesare cu această destinație.

În lunile următoare, Primăria Ploiești a propus Consiliului Local acordarea a cel 7 milioane de lei pentru gratuități. Numai că, la acea dată, aleșii PSD-ALDE s-au opus, direcționate sumele către fondul de rezervă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pe ultima sută de metri, având în vedere că fondurile pentru gratuități urmau să se epuizeze la 1 iulie, aceeași consilieri PSD - ALDE au propus astăzi alocarea a 6,4 milioane de lei pentru Capitolul Transporturi astfel încât să se asigure finanțarea necesară pentru gratuități.

Aleșii locali PNL au cerut ca la acest proiect să figureze ca iniţiatori, proiectul fiind votat cu unanimitate de voturi.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Sâmbătă, 22 Septembrie 2018
  • De Mihai Popescu

Bărbat de 85 de ani, lovit de mașină în Ploiești

Traficul rutier pe Strada Mărășești din Ploiești s-a desfășurat cu dificultate pentru scurt timp în această dimineață, după o traversare neregulamentară soldată cu rănirea unei persoane. Potrivit...