WhatsApp Image 2018-06-19 at 12.10.20.jpeg

Aleșii locali au aprobat marți, în ședință extraordinară acordarea a 6,4 milioane de lei, pentru capitolul Transporturi.

Fondurile sunt destinate pentru acordarea de gratuități la transport elevilor și pensionarilor, cel puțin până la jumătatea lunii august. Problema a apărut la începutul anului, când în bugetul municipiului au fost prevăzute numai jumătate din sumele necesare cu această destinație.

În lunile următoare, Primăria Ploiești a propus Consiliului Local acordarea a cel 7 milioane de lei pentru gratuități. Numai că, la acea dată, aleșii PSD-ALDE s-au opus, direcționate sumele către fondul de rezervă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pe ultima sută de metri, având în vedere că fondurile pentru gratuități urmau să se epuizeze la 1 iulie, aceeași consilieri PSD - ALDE au propus astăzi alocarea a 6,4 milioane de lei pentru Capitolul Transporturi astfel încât să se asigure finanțarea necesară pentru gratuități.

Aleșii locali PNL au cerut ca la acest proiect să figureze ca iniţiatori, proiectul fiind votat cu unanimitate de voturi.


Eveniment
  • Luni, 16 Iulie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Pană de curent în centrul Ploieștiului

Zeci de reclamații, luni dimineața, din cauza unei pene de curent, care afectează o bună parte din centrul orașului Ploiești. Abonații casnici dar și societăți comerciale reclamă lipsa curentului...

Travel&Lifestyle
  • Duminică, 15 Iulie 2018
  • De Roxana Tănase

Litoral 2018. Ghid pentru o vacanță ieftină

Cei care doresc să ajungă la mare, chiar dacă nu au un buget generos, trebuie să țină cont de câteva reguli de bază. Prima ar fi să călătorească în timpul săptămânii, când prețurile de cazare sunt...