fbpx

WhatsApp Image 2018-06-19 at 12.10.20.jpeg

Aleșii locali au aprobat marți, în ședință extraordinară acordarea a 6,4 milioane de lei, pentru capitolul Transporturi.

Fondurile sunt destinate pentru acordarea de gratuități la transport elevilor și pensionarilor, cel puțin până la jumătatea lunii august. Problema a apărut la începutul anului, când în bugetul municipiului au fost prevăzute numai jumătate din sumele necesare cu această destinație.

În lunile următoare, Primăria Ploiești a propus Consiliului Local acordarea a cel 7 milioane de lei pentru gratuități. Numai că, la acea dată, aleșii PSD-ALDE s-au opus, direcționate sumele către fondul de rezervă.

Pe ultima sută de metri, având în vedere că fondurile pentru gratuități urmau să se epuizeze la 1 iulie, aceeași consilieri PSD - ALDE au propus astăzi alocarea a 6,4 milioane de lei pentru Capitolul Transporturi astfel încât să se asigure finanțarea necesară pentru gratuități.

Aleșii locali PNL au cerut ca la acest proiect să figureze ca iniţiatori, proiectul fiind votat cu unanimitate de voturi.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro