fbpx

tarife-majorate-ploiesti.jpg

Propunerea de majorare a tarifelor pentru transportul în comun din Ploiești este vehiculată de mai mult timp, iar la baza ajustării tarifelor ar sta creșterea cheltuielilor, în special ca urmare a majorării prețurilor la motorină și la energia electrică.

SC Transport Călători Express SA, societate aflată în subordinea Consiliului Local Ploiești analizează două variante de majorare a tarifelor, urmând ca, în calitate de operator de transport, să le înainteze în atenția Consiliului Local..

Prima variantă de lucru vizează o ajustare a tuturor tipurilor de abonamente, iar cea de a doua se referă la ajustarea tarifelor numai pentru biletul de călătorie și pentru abonamentul de o zi pe toate traseele.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„TCE analizează cele două variante, cu mențiunea că ajustarea tarifului are la bază Ordonanța 272/2007 și are ca justificare inflația ca urmare a creșterii cheltuielilor, în special ca urmare a creșterii prețului la motorină și la energia electrică. Proiectul va fi în dezbatere pe site-ul Primăriei Ploiești timp de o lună”, a precizat Alexandri Nicolae, directorul TCE Ploiești.

Într-o primă fază, conducerea TCE Ploiești a avansat ca modalitate de lucru numai ajustarea tarifului la abonamentul de o zi, pe toate traseele, care în prezent este de 4 lei.

Ultima majorare propusă de TCE Ploiești a intrat în vigoare la 1 august 2017, când Consiliul Local a aprobat majorarea tarifelor la abonamentul pe toate traseele și aprobarea de tarife pentru abonamentul pentru un traseu și pentru două trasee. Astfel, de la acea dată, prețul unui abonament pe toate traseele a crescut de la 63 de lei la 122 lei/lună.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg