tarife-majorate-ploiesti.jpg

Propunerea de majorare a tarifelor pentru transportul în comun din Ploiești este vehiculată de mai mult timp, iar la baza ajustării tarifelor ar sta creșterea cheltuielilor, în special ca urmare a majorării prețurilor la motorină și la energia electrică.

SC Transport Călători Express SA, societate aflată în subordinea Consiliului Local Ploiești analizează două variante de majorare a tarifelor, urmând ca, în calitate de operator de transport, să le înainteze în atenția Consiliului Local..

Prima variantă de lucru vizează o ajustare a tuturor tipurilor de abonamente, iar cea de a doua se referă la ajustarea tarifelor numai pentru biletul de călătorie și pentru abonamentul de o zi pe toate traseele.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„TCE analizează cele două variante, cu mențiunea că ajustarea tarifului are la bază Ordonanța 272/2007 și are ca justificare inflația ca urmare a creșterii cheltuielilor, în special ca urmare a creșterii prețului la motorină și la energia electrică. Proiectul va fi în dezbatere pe site-ul Primăriei Ploiești timp de o lună”, a precizat Alexandri Nicolae, directorul TCE Ploiești.

Într-o primă fază, conducerea TCE Ploiești a avansat ca modalitate de lucru numai ajustarea tarifului la abonamentul de o zi, pe toate traseele, care în prezent este de 4 lei.

Ultima majorare propusă de TCE Ploiești a intrat în vigoare la 1 august 2017, când Consiliul Local a aprobat majorarea tarifelor la abonamentul pe toate traseele și aprobarea de tarife pentru abonamentul pentru un traseu și pentru două trasee. Astfel, de la acea dată, prețul unui abonament pe toate traseele a crescut de la 63 de lei la 122 lei/lună.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.