TCE-ploiesti.jpg

Angajații de la TCE Ploiești, societate aflată în subordinea Consiliului Local Ploiești, sunt nemulțumiți că nu și-au primit încă salariile. Conducerea societății a anunțat că angajații își vor primi drepturile salariale vineri, 15 iunie.

„Nu am primit încă banii de salarii. Avem rate la bănci și orice zi de întârziere înseamnă penalități. Întârzierea salariilor ne afectează pe toți”, este principala nemulțumire a salariaților de la TCE Ploiești.

Contactat telefonic, directorul TCE Ploiești, Alexandri Nicolae, a precizat că situația legată de efectuarea plăților salariale a fost adusă la cunoștința angajaților.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Am avut mai multe discuții cu salariații pe această temă. Se știe că întârzierile se vor repeta până în momentul în care se va modifica contractul colectiv de muncă, prin care să se reglementeze și data de salarii. Asta pentru că nu este posibilă ca plata subvenției de către municipalitate să se realizeze într-un termen mai scurt, având în vedere că situațiile transmise sunt mai întâi verificate de către RASP, după care urmează procedura noastră internă de transmitere a banilor către angajați”, a declarat pentru Observatorulph.ro Alexandri Nicolae, directorul TCE Ploiești, care a mai precizat că vineri, 15 iunie, angajații își vor primi drepturile salariale.

Societatea Transport Călători Express nu este singura care se confruntă cu o astfel de situație. Întârzieri legate de plata salariilor au fost înregistrate de-a lungul timpului și la Servicii Gospodărire Urbană Ploiești, motivul fiind și în acest caz verificarea situațiilor de plată, de data aceasta fiind vorba despre lucrările efectuate de societate pe domeniul public.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.